Чим підгодувати помідори під час цвітіння для смаку – 5 варіантів рідкої підживки

    Поширити:

    Досвідчені дачники знають, що за допомогою правильних поливів зможуть значно покращити смакові якості помідорів. Такі підживлення мають оздоровлюючий ефект на рослини, а також не вимагають великих витрат.

    На що варто звернути увагу:

    Покупні склади

    Деякі виробники пропонують спеціальні добрива в рідкій формі, завдяки чому вдасться без особливих складнощів наситити рослини потрібними поживними речовинами. При виборі керуйтесь складом та репутацією виробника.

    Компост

    Перегній розводять у воді, добу настоюють, проціджують та використовують “вітамінну добавку” для поливу. Це вважається універсальним підживленням.

    Аспірин

    Не всі знають про те, що завдяки цьому лікарському засобу помідори стають солодшими. Необхідно десять штук аспірину подрібнити до стану порошку, розвести у чотирьох літрах води та використовувати для поливу.

    Бадилля

    Коли ви займаєтеся проріджуванням та видаленням зайвих листків томатів, то не варто викидати бадилля: це прекрасне підживлення. Зелень відправляють у відро з водою, а через 24 години отриманий засіб використовують для поливу.

    Вапно

    При поливі достатньо додати невелику ложку речовини прямо в ємність для поливу. Це стане чудовою профілактикою багатьох захворювань.

    Джерело

    Поширити: