5 неймовірних фільмів, які допоможуть укріпити психіку навіть у найтемніші часи

    Поширити:

    5 неймовірних фільмів, які допоможуть укріпити психіку навіть у найтемніші часи

    Маленька міс Щастя (2006)

    Фільм «Маленька міс Щастя» – чорна комедія про вічні сімейні цінності, здобуті у непростій поїздці.

    Капітан Фантастік (2016)

    Неординарна, але неймовірно захоплююча, життєствердна драма про сімейні цінності та дивовижного чоловіка, що намагається виховати своїх дітей у відриві від впливу мінливого сучасного суспільства. 

    Поїзд до Дарджилінга (2007)

    Три брати Френсіс, Пітер і Джек рік тому поховали свого батька. Вони хоч і близькі родичі, але особливо не дружили. Старший брат Френсіс, після того як лише дивом залишився живий після дорожньої пригоди, став вкрай релігійний. Він переконує братів для духовного просвітлення здійснити поїздку в Індію. Френсіс тільки приховав, що в кінці вони повинні побачити свою матір, яка керує монастирем в Дарджилінгу. Так близькі родичі опинилися в поїзді і їдуть до цього містечка.

    Маленькі жінки (2019)

    Чудова, світла та життєствердна екранізація знаменитого американського роману Луїзи Мей Олкотт про несхожих одна на одну сестер, які дорослішають і шукають своє місце в цьому світі.

    Зелена книга (2018)

    Відмінне кіно. Просте, життєствердне, трішки сумне, трішки кумедне. 

    За сюжетом, американець італійського походження Тоні Велелонга раптово втрачає роботу викидайлом в нічному клубі. Оскільки гроші Тоні потрібні постійно, він погоджується трішки попрацювати водієм до афроамериканского музиканта Дону Ширлі, навіть незважаючи на те що «баклажанів» Велелонга зовсім не любить. Епатажний Дон разом зі своєю невеликою групою зібрався влаштувати тур по південних штатах Америки – там, де чорношкірому хлопцеві може знадобитися груба сила італійського вишибали. Тоні та Дон відправляються в довгу поїздку, яка змінить життя кожного з них назавжди…

    Поширити: